Archief Human Vivisection, Storm Upon The Masses, Depths Of Kronos

Vrijdag 8 juni verwelkomt café De Meister 3 death metalbands uit verschillende strekkingen van het genre, voor elk wat wils dus!


Openen doen we met Depths Of Kronos, een relatief jonge band die met 2 EP’s liefhebbers van melodic death metal wist te bekoren. Dit vijftal uit Tilburg waagde onlangs hun kans op de Metal Battle, waar ze met een strakke set verdienstelijk doorstootten tot in de halve finale. Zet je schrap voor een mix van epische melodieën en zware breakdowns!
Luister: https://www.youtube.com/watch?v=30Pb5CRgYzo

Als het voor jou allemaal wat bruter mag, zit je goed bij Storm Upon The Masses. Deze heren komen hun debuutalbum, “The Ones Who Came Back”, voor het eerst voorstellen in Nederland. De band brengt hulde aan pure death metal zoals ze gespeeld moet worden: bruut, snel, agressief en vooral zonder compromissen!
Luister: https://www.youtube.com/watch?v=MkFsgjfNNdk

De brutal slamming death metal van Human Vivisection is tot ver buiten de lage landen gekend. Deze jongen hebben al een groot stuk van Europa gezien waar ze het podium deelden met talloze topbands uit zowel de slam- als de death metalscene. Human Vivisection zal wat rest van het podium genadeloos verder tot puin herleiden en iedereen met een whiplash naar huis sturen!


Luister: https://www.youtube.com/watch?v=W9VW9cK70j4